Închideri terase şi foişoare» Închideri terase şi foişoare Iaşi

Oferim pachet complet de consultanţă, măsurători, execuţie si montaj pentru Închideri terase şi foişoare Iaşi.

Închiderea unei terase sau a unui foişor se poate face simplu cu folie cu capse şi bride, cu rulouri transparente neîncasetate sau rulouri transparente încasetate.

Închiderea teraselor şi foişoarelor se face cu material policristal transparent şi constituie o soluție foarte eficientă de protecție a teraselor împotriva vântului, ploii şi zăpezii, rezistând până la temperaturi de -35 grade C. Acest sistem se folosește pentru închiderea teraselor sau a foișoarelor, iar montajul de cele mai multe ori se face pe o structură din lemn.

RULOURI TRANSPARENTE NEINCASETATE
Ruloul transparent este confecţionat dintr-un sistem cu tambur, rezistent la ploaie, zăpadă, vânt etc. Se folosește pentu închiderea teraselor, foișoarelor de grădină etc.
Acoperă suprafețe verticale pentru a le proteja împotriva vântului, ploii şi zăpezii. Avantajul acestui sistem este manevrabilitatea foarte rapidă.
Acţionarea se face cu ajutorul unei manivele fiind astfel folosit oricând vremea o cere.

ÎNCHIDERI TERASE CU RULOURI TRANSPARENTE ÎNCASETATE
Ruloul transparent încasetat este confecţionat dintr-o copertină verticală cu cadru, având un sistem de protecție vertical, rezistent la ploaie, zăpadă, vânt etc. Se folosește pentru închiderea teraselor, a foișoarelor de grădină, etc.
Folia transparentă este incadrată într-o casetă din aluminiu având pe lateral și în interiorul casetei perii ce asigură etanșeitate între spațiul de afară și cel din interior. Se poate opta pentru acţionarea manuală sau cu motor.

» Oferim pachet complet de consulntanţă măsurători, execuţie si montaj pentru Închideri terase şi foişoare Iaşi!

Închideri terase şi foişoare Iaşi

➡ Galerie Foto – Închideri terase şi foişoare Iaşi


  » Cere ofertă de preţ:

  Nume / Prenume *
  Email *
  Telefon *

  Tip produs/serviciu *
  Ataseaza document *
  Detalii
  Accept politica de confidentialitate


  whatsapp
      SUNA
    TRIMITE EMAIL