Închideri terase şi foişoare Iasi» Închideri terase şi foişoare Iaşi

Închideri terase şi foişoare Iasi: Oferim pachet complet de consultanţă, măsurători, execuţie si montaj pentru Închideri terase şi foişoare Iaşi.

Închiderea unei terase sau a unui foişor se poate face simplu cu folie cu capse şi bride, cu rulouri transparente neîncasetate sau rulouri transparente încasetate.

Închiderea teraselor şi foişoarelor se face cu material policristal transparent şi constituie o soluție foarte eficientă de protecție a teraselor împotriva vântului, ploii şi zăpezii, rezistând până la temperaturi de -35 grade C. Acest sistem se folosește pentru închiderea teraselor sau a foișoarelor, iar montajul de cele mai multe ori se face pe o structură din lemn.

RULOURI TRANSPARENTE NEINCASETATE

Ruloul transparent este confecţionat dintr-un sistem cu tambur, rezistent la ploaie, zăpadă, vânt etc. Se folosește pentu închiderea teraselor, foișoarelor de grădină etc.
Acoperă suprafețe verticale pentru a le proteja împotriva vântului, ploii şi zăpezii. Avantajul acestui sistem este manevrabilitatea foarte rapidă.
Acţionarea se face cu ajutorul unei manivele fiind astfel folosit oricând vremea o cere.

ÎNCHIDERI TERASE CU RULOURI TRANSPARENTE ÎNCASETATE
Ruloul transparent încasetat este confecţionat dintr-o copertină verticală cu cadru, având un sistem de protecție vertical, rezistent la ploaie, zăpadă, vânt etc. Se folosește pentru închiderea teraselor, a foișoarelor de grădină, etc.
Folia transparentă este incadrată într-o casetă din aluminiu având pe lateral și în interiorul casetei perii ce asigură etanșeitate între spațiul de afară și cel din interior. Se poate opta pentru acţionarea manuală sau cu motor.

» Oferim pachet complet de consulntanţă măsurători, execuţie si montaj pentru Închideri terase şi foişoare Iaşi!

Închideri terase şi foişoare Iaşi

➡ Galerie Foto – Închideri terase şi foişoare Iaşi

  » Cere ofertă de preţ:

  Nume / Prenume *

  Email *

  Telefon *

  Tip produs/serviciu *

  Ataseaza document *

  Detalii

  Accept politica de confidentialitate

  Cine suntem?

  Închideri terase şi foişoare Iasi: Inca de la infiintarea tipografiei, ne-am propus sa fim eficienti si sa oferim tuturor clientilor nostri cea mai eficienta solutie de tipar carte Vaslui, tipar carti de vizita, tipar fluturasi – tipar flyere, tipar afise – tipar postere, tipar carti de vizita, tipar carti – tipar reviste, tipar mape de prezentare, tipar cataloage si tipar brosuri, oferind cle mai bun raport calitate – pret de pe piata. Astfel, ne prezentam in fata dumneavoastra nu numai ca o tipografie. Suntem partenerul dumneavoastra de incredere in alegerea unei strategii de imagine care sa dea rezultate. Dar inainte de orice, suntem oameni pasionati de ceva. Iar acel ceva se reflecta in fiecare proiect facut pentru tine – colantare geamuri Iaşi

  Seriozitate si promptitudine – Închideri terase şi foişoare Iasi

  Respectarea angajamentelor pe care Royal Print – Închideri terase şi foişoare Iasi si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniul serviciilor tipografice. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.

  Importanta clientilor nostri – Închideri terase şi foişoare Iasi

  Angajatii nostri trateaza cu deosebita importanta fiecare client. Obiectivul nostru principal este sa dezvoltam o imagine reprezentativa si pozitiva pentru dumneavoastra. Asadar, serviciile noastre de tipar Vaslui sunt intotdeauna personalizate in functie de necesitatile clientului – Închideri terase şi foişoare Iasi.


  Digi contact telefon contact Unicredit Bank Reclamatii Raiffeisen Bank Card pierdut BRD - Relatii clienti Emag - Avarii internet Digi Rcs Rds Contact Sameday Curier
  whatsapp
      SUNA
    TRIMITE EMAIL